085 064 0640 – Gennep3H@bedrijventerreinvereniging.nl

Ontmoet elkaar tijdens de Business Beurs Boxmeer: 5 & 6 november 2019

Geplaatst op 27 september 2019

Op dinsdag 5 en woensdag 6 november 2019 organiseert Maasvallei.Net voor het tweede jaar op rij, de business beurs in de hallen van het Lion Center Boxmeer op industrieterrein Saxe Gotha.

De beurs staat ook dit jaar weer geheel in het teken van duurzame en regionale samenwerkingen. Wat de beurs speciaal maakt, is de diversiteit aan organisaties, want men kan exposanten uit allerlei verschillende branches, sectoren, werkgebieden en expertises ontmoeten. Denk aan onderwijs, werkgelegenheid, automotive, techniek, tech, bouw, horeca, recreatie, toerisme, transport, logistiek, media, veiligheid, financiële dienstverlening, ICT, health, duurzaamheid, industrie, zakelijke dienstverlening en overige beroepsbeoefenaars.

Je ziet ook steeds meer MKB exposanten op de beursvloer en steeds meer ondernemende bezoekers. Daarbij valt het op, dat steeds meer landelijke partijen van buiten de regio Boxmeer de beurs ook weten te vinden. In die zin groeit de beurs gestaag door met hele interessante bedrijven.

Beursorganisator Michel Hovenkamp zegt hierover. – ”Wat ik terug hoor van de exposanten is dat ondernemers het belangrijk vinden om hun gezicht te laten zien en kennis te maken met andere ondernemers. Een business beurs is een uitstekende gelegenheid om je bedrijf te presenteren, producten te promoten en te praten over gemeenschappelijke onderwerpen.”

Om de Brabantse gastvrijheid te bekrachtigen is er voor de exposanten en de bezoekers gratis koffie, thee, koekjes en een hapje op de beursvloer. Bezoekers kunnen de beurs gratis bezoeken en er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.