T 085 064 06 40 E info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Safety Centre – nieuwe partner DBO

Geplaatst op 7 februari 2019

Overstap collectieve dienst BHV-Cursussen

Na een nauwkeurig doorlopen traject heeft Stichting Duurzaam Bedrijven Overleg (DBO) besloten dat de collectieve dienst Bedrijfshulpverlening vanaf 1 januari 2019 ingevuld wordt door Safety Centre Boxmeer. Hiertoe is de samenwerking met City Resort / Fitland beëindigd.

De directe aanleiding hiertoe is de vraag vanuit onze relaties om te komen tot een meer gevarieerde en uitgebreidere invulling van het cursusaanbod. De reden dat er voor Safety Centre gekozen is:

• Safety Centre heeft een duidelijke focus in het vakgebied bedrijfshulpverlening;
  • Safety Centre biedt een hoge belevingsfactor voor de cursist;
  • Cursussen worden in meerdere talen gegeven (Nederlands, Duits, Engels);
  • Uitgebreid cursusaanbod met mogelijkheid tot het toevoegen van nieuwe cursussen;
  • Directe communicatie;

U bent vrij om te kiezen of u deelneemt aan de samenwerking tussen DBO en Safety Centre.

Safety Centre Boxmeer biedt u meer!

“Vanaf dit jaar hebben wij onze eigen escape rooms, geheel gebaseerd op de BHV!”

Safety Centre Boxmeer biedt een gevarieerd cursusaanbod op het gebied van bedrijfsveiligheid op een trainingslocatie van 3000 m2, afgestemd op uw wensen. Dankzij onze persoonlijke benadering, professionaliteit en kennis bent u verzekerd van opleidingen, cursussen en trainingen op het hoogste niveau! Onze klanten roemen niet voor niets onze gemoedelijke en prettige sfeer van les geven!

Dit doen wij in onze eigen vestiging te Boxmeer of eventueel incompany bij uw bedrijf.

Bekijk hier de vlog gemaakt door Stichting DBO bij Safety Centre en zie wat er allemaal mogelijk is!