085 064 0640 CuijkBR@bedrijventerreinvereniging.nl

Bedrijventerreinvereniging De Beijerd en 't Riet

Samen sterk door Parkmanagement

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Wilt u meer informatie over bedrijvenpark?

Sluit u nu aan bij onze bedrijventerreinvereniging!

Nieuwe leden!

Wij heten de nieuwe leden van harte welkom bij de Bedrijventerreinvereniging!
De vijf nieuwste leden:
- Computer-wereld
- Van Berkel Deuren
- Mark Bruin Techniek
- Joannusmolen
- Infrascoop

Klik hier voor het overzicht van alle 109 leden!

Strooizout voor alle leden van De Beijerd en 't Riet

Parkmanagement bracht alle leden van De Beijerd en 't Riet een bijzonder veilig kerstgeschenk. Bekijk hier de vlog van deze middag!

Wilt u weten waar de strooiwagens in gemeente Cuijk rijden deze winter?

Klik hier voor de plattegrond

Nieuwe bestuursleden

Tijdens de algemene ledenvergadering in september 2018 zijn nieuwe bestuursleden benoemd. Wilt u weten wie er toegetreden is?

Klik hier voor het volledige bestuur

Keurmerk Veilig Ondernemen

Het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) is een samenwerkingsverband tussen ondernemers, gemeente, Politie en Brandweer. Hiervoor is een speciale werkgroep opgesteld die het bedrijventerrein kritisch bekijken op veiligheid. Zij nemen bevindingen mee in de overleggen en bespreken samen mogelijke oplossingen voor nu en in de toekomst. Deze samenwerking is schriftelijk vastgelegd en hier ligt een compleet plan van aanpak aan ten grondslag.

Lees meer over het KVO

Collectieve diensten

Het DBO ondersteunt de Bedrijventerreinverenigingen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Diensten zoals Parkmanagement en ondersteuning bij het Keurmerk Veilig Ondernemen worden uitgerold over de bedrijventerreinen. Daarbij zijn er ook collectieve diensten waarbij economisch en kwalitatief voordeel te behalen valt!

Klik hier voor de website van DBO