085 064 0640 haven@bedrijventerreinvereniging.nl

BTV De Haven Cuijk heeft KVO-certificaat behaald!

Geplaatst op 9 mei 2019

De ondernemers van Bedrijventerreinvereniging De Haven in Cuijk, brandweer, politie en gemeente hebben vandaag weer een belangrijke stap gezet richting verbetering en waarborging van de veiligheid op het bedrijventerrein. In april 2018 is de Bedrijventerreinvereniging opgericht en is gestart met het Keurmerk Veilig Ondernemen. Hiervoor is een KVO-werkgroep aan de slag gegaan die cijfers hebben verzameld en geanalyseerd. Het plan wat hieruit is voortgevloeid is vandaag getoetst door KIWA tijdens een audit.

Het certificaat voor het Keurmerk Veilig Ondernemen is vanochtend succesvol behaald! De komende drie jaar worden de benodigde maatregelen geïmplementeerd door de KVO-werkgroep. De verbeterpunten richten zich voornamelijk op verkeersveiligheid, overlast (vervuiling), voorbereiding op calamiteiten en communicatie tussen partijen.

Leden van de Bedrijventerreinvereniging gefeliciteerd met het certificaat!
Deelnemers van de KVO-werkgroep bedankt voor jullie inzet en succes de komende jaren!
KIWA en MKB-Nederland bedankt voor jullie begeleiding en expertise!