085 064 0640 MillSM@bedrijventerreinvereniging.nl

Bedrijventerreinvereniging Het Spoor & De Meeren

De winst van samenwerken!

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Nieuwsgierig naar het laatste nieuws?

Sluit u nu aan bij onze bedrijventerreinvereniging!

Heeft u al een afspraak gepland met uw Parkmanagers Ben & Karen?

Sinds 1 september 2019 is op bedrijvenpark Het Spoor & De Meeren een pilot parkmanagement gestart. Parkmanagement is de manier om de kwaliteit van bedrijvenparken in stand te houden of te verbeteren. Dit gebeurt onder andere op het gebied van beheer van de openbare ruimte, veiligheid, collectieve diensten, mobiliteit, leefbaarheid en duurzaamheid. De Parkmanagers willen graag van u horen wat u belangrijk vindt als ondernemer op dit bedrijvenpark.

Uw Parkmanagers zijn: Ben van de Wijgert & Karen Louwers.

Klik hier voor meer informatie & een Kennismakingsafspraak

Collectieve diensten

Het DBO ondersteunt de Bedrijventerreinverenigingen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Diensten zoals Parkmanagement en ondersteuning bij het Keurmerk Veilig Ondernemen worden uitgerold over de bedrijventerreinen. Daarbij zijn er ook collectieve diensten waarbij economisch en kwalitatief voordeel te behalen valt!

Bekijk hier de website van DBO