085 064 0640 – BoxmeerSHC@bedrijventerreinvereniging.nl

Bedrijventerreinvereniging Sterckwijck en Health Campus

De winst van samenwerken!

U kunt hier uw wensen, klachten, suggesties of informatie melden.

Nieuwsgierig naar het laatste nieuws?

Sluit u nu aan bij onze bedrijventerreinvereniging!

Nieuw: Parkmanagement op bedrijvenpark Sterckwijck Health Campus

Op vrijdag 1 februari 2019 start de Pilot Parkmanagement op bedrijvenpark Sterckwijck Health Campus Parkmanagement is de manier om de kwaliteit van bedrijvenparken in stand te houden of te verbeteren. Dit gebeurt onder andere op het gebied van beheer van de openbare ruimte, veiligheid, collectieve diensten, mobiliteit, leefbaarheid en duurzaamheid.

Uw parkmanager Ben van de Wijgert en Karen Louwers helpen u graag met al uw vragen betreft collectieve zaken. Wilt u meer weten? Ben & Karen komen graag langs om al uw vragen te beantwoorden.

Meer informatie over Parkmanagement

Collectieve Diensten

Het DBO ondersteunt de Bedrijventerreinverenigingen in het Land van Cuijk en Noord-Limburg. Diensten zoals Parkmanagement en ondersteuning bij het Keurmerk Veilig Ondernemen worden uitgerold over de bedrijventerreinen. Daarbij zijn er ook collectieve diensten waarbij economisch en kwalitatief voordeel te behalen valt!

Klik hier voor de website van DBO