085 064 0640 – BoxmeerSHC@bedrijventerreinvereniging.nl

Melding maken

U bent regelmatig op het bedrijventerrein te vinden en daarom bent u belangrijk voor ons!

Ziet u vervelende, smerige, kapotte of andere zaken die niet helemaal naar wens zijn of waar u een vreemd gevoel bij krijgt? Meld het ons! Wij nemen uw melding graag in behandeling en zorgen ervoor dat de afhandeling bij de juiste persoon/instantie terecht komt.

Meldingen voor de Gemeente binnen de openbare ruimte
Voor meldingen binnen de Gemeente Boxmeer kunt u deze melden de Bedrijventerreinvereniging of via deze link of via de app. Hierdoor kunt u gemakkelijk een melding doen binnen de openbare ruimte en u ontvangt terugkoppeling van de Gemeente wanneer uw melding in behandeling wordt genomen of is afgehandeld.

Alle andere meldingen
Wilt u iets anders melden of ergens over praten betreft (collectieve) parkzaken? Neem dan contact op met Ben en/of Karen. Dat kan via 085 – 064 0640 of via het mailadres: BoxmeerSHC@bedrijventerreinvereniging.nl