T 085 064 06 40 E info@duurzaambedrijvenoverleg.nl

Symposium: De Wereld van Morgen

Geplaatst op 6 november 2019

Beste ondernemer,

Om klaar te zijn voor de toekomst, waarin we steeds meer online doen en steeds meer data gebruiken, is het van belang dat ook het Land van Cuijk aangesloten wordt op het glasvezelnetwerk. Glasvezel stimuleert economische groei en innovatie.

E-Fiber is verantwoordelijk voor de aanleg van glasvezel in het Land van Cuijk, en wil daarnaast ondernemers helpen de kansen van het netwerk te benutten. Daarom organiseren we een inspirerende middag over ondernemerschap in de wereld van morgen, waarvoor we je graag uitnodigen!

De Wereld van Morgen 
Maandag 25 november 
15:00 tot 18:00 uur
Schouwburg van Cuijk

Aanmelden? Klik hier! 

Thema’s die tijdens dit symposium worden besproken zijn o.a. de opkomst van Smart Cities en hoe succesvolle innovaties ervoor zorgen dat je de marktpositie en continuïteit van je organisatie kunt waarborgen. Verder delen diverse ondernemers hun do’s en dont’s.

Meer informatie over het programma en de sprekers volgt. Kortom, een middag die je niet wilt missen als je vooruit wilt met je onderneming! Zien we je op 25 november? Deelname aan het symposium is gratis, meld je hier aan.

Vriendelijke groet,
Team E-Fiber